Lopper

 

Vi har her i landet ca. 60 forskellige loppearter, hvor ca. halvdelen kan finde på at bide mennesker. Loppeæg er glatte, ovale og grålige, de er 1/4 mm lange og kan ses med det blotte øje.

 

Menneskeloppen er blevet sjælden, men skulle man alligevel få et par lopper med hjem i huset, er der ingen grund til panik, da vores huse som regel er alt for rene til at de kan formere sig og for tørre til at overleve. Hvis man har virkelig mange lopper i sit hus, er det som regel hunde eller kattelopper, som er blevet meget almindeligt i de seneste år. Katte og hundelopper ligner hinanden og begge arter kan leve på både katte og hunde, da dyrene sagtens kan have lopper uden husets beboer opdager noget. De helt store problemer kan opstå hvis hunden eller katten bliver taget væk fra huset, da lopper som bliver efterladt og ikke har andre muligheder end at gå på mennesker.

 

I de tilfælde kan lopperne ikke formere sig og indgrebet vil gå i stå, men man skal huske på, at der kan gå måneder før man er helt fri for de sidste æg.

 

Bekæmpelse

 

AB-SkadedyrsService bruger kun godkendte produkter, så du kan være hjemme under behandlingen. Produktet er langtidsvirkende, hvilket du ikke kan købe dig til i håndkøb.

 

Bekæmpelsen er stort set den samme som væggelus (se bekæmpelse af væggelus), undtaget af, at man ikke skal vaske tøj og der bliver ej heller sprøjtet i klædeskabe og loftkanter.

 

Behandlingen kræver minimum 2 sprøjtninger med 2 ugers mellemrum. I svære tilfælde skal man have 3 behandlinger.

Medlem af brancheforeningen for skadedyrsbeæmpere